fbpx

Rosarium Westbroekpark

Meer over ons restaurant

Rosarium Restaurant Westbroekpark met riant en zonnig terras, ligt uniek in het park en biedt u een direct uitzicht op het Panoramahof, waar alle met goud bekroonde rozen pronken. In deze uiterst representatieve omgeving, bieden wij u het gehele jaar door, in de intieme entourage van ons sfeervolle restaurant, vele mogelijkheden om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Feesten en partijen

Rosarium Restaurant Westbroekpark is dé ideale accommodatie, om alle mogelijke festiviteiten te vieren, zoals bijvoorbeeld een jubileum, receptie, huwelijksfeest of familiediner, voor zowel kleine als grote party's. Bekijk voor meer informatie onze menukaart en neem een kijkje op onze fotopagina.

Westbroekpark
volgens de Gouden Pollepel

Gerecht Cijfer
Voorgerecht 7
Hoofdgerecht 8,5
Nagerecht 7,5
Verzorging 7
Bediening 7
Orginaliteit 8
Prijs/Kwaliteit 8,5

Corona maatregelen

Op 14 december maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland tot 2 maart 2021 opnieuw moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten onze zaak. Na 2 maart 2021 bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 14 december dan vervalt uw reservering automatisch.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!